Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Karşıt takdirde hem içerideki insanın hem bile panik halinde sineeriye art giren insanoğlunun bireyının tehlikeye atılması üzere bir boyut hanek konusu olmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda dünya yer illere bakım vermekteyiz.

Özellikle alıngan ve kibar materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

→ Yangın merdiveni baplarının bizatihi kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde dışarıdan karıneriye girmelerine imkan esenlayacak şekilde olması gerekir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Başkaca Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapıları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da odlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mertebe nitelikli olmalıdır.

Çift kanatlı yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve Yangın kapısı istanbul yangının sair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı midein enikonu anlayışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

örgüda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine demetlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page